Vi bygger platting og terrasse!

Drømmer du om en vakker uteplass hvor du kan nyte solrike dager og lune kvelder? Enten det er en stilig terrasse eller en funksjonell platting du ser for deg, har vi ekspertisen og erfaringen til å gjøre drømmen din til virkelighet. Vi spesialiserer oss på å skape uterom som ikke bare ser fantastiske ut, men også varer gjennom de tøffe, norske årstidene.

 

Våre tjenester innen platting og terrasse

Platting

Ny platting 

En platting er fundamentet for mange hageprosjekter, og vårt team av eksperter kan skreddersy løsninger som passer perfekt til ditt uterom. Enten du ønsker en platting på mark, platting på plen, eller en frittstående platting, tilbyr vi håndverk av høyeste kvalitet som garanterer lang levetid og minimalt vedlikehold.

Terrasse

Terrasser og balkonger

Drømmer du om en terrasse på bakkenivå eller kanskje en markterrasse? Våre spesialister i å bygge terrasse i Oslo har den nødvendige kunnskapen for å designe og konstruere alle typer terrasser. Vi håndterer alle detaljer med største omsorg, fra fundament til ferdigstillelse.

Fundamentering

Fundament og rammer

Et solid fundament er nøkkelen til en langvarig og stabil terrasse eller platting. Vi tilbyr alt fra å støpe fundament til søyle, fundamentplatting, til betongfundament for terrasser. Vår tilnærming sikrer at ditt uterom ikke bare er vakkert, men også bygget for å vare.

Terrassebord

Legging av terrassebord

Å legge terrassebord med presisjon er avgjørende for det endelige resultatet for din terrasse eller platting. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og den nyeste teknikken for å sikre et sluttresultat du vil være stolt av. Enten du foretrekker en tradisjonell stil eller noe mer moderne, har vi ferdighetene til å realisere din visjon.

Sjekk hva vi kan gjøre for deg:

Ofte stilte spørsmål:

Hvorfor velge oss for ditt neste uteromsprosjekt?

Erfaring med et bredt spekter av prosjekter

Med mange forskjellige uteromsprosjekter bak oss, er vi eksperter på å skape fine utendørsområder som fungerer godt.

En god tilnærming for å realisere dine visjoner

Vi har en pålitelig tilnærming som hjelper deg med å få akkurat det uterommet du drømmer om, og vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen.

Bruk av høykvalitetsmaterialer for å sikre god holdbarhet

Vi bruker gode materialer for å sikre at utendørsområdene våre holder seg fine lenge, selv i vær og vind.

Detaljert planlegging for å unngå utforutsette kostnader

Vi planlegger nøye og estimerer kostnadene godt slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser underveis i prosjektet ditt.